top of page

TESTIMONIALS

"Een schitterende massage! Ik heb de effecten van de relaxatiemassage dagenlang gevoeld en was onder de indruk van wat de massage heeft kunnen bereiken. Ik voel mij terug vrij in mijn bewegingen."

Christine

"Bij INEIA ben je oprecht welkom. Je wordt ontvangen in een rustige plek, ver van alle stedelijke drukte. Julie luistert geïnteresseerd naar je grote of kleine verhaal. Je voelt je snel op je gemak. Ze geeft een diepgaande massage, en dialogeert met je lichaam. Ze speelt snel in op signalen en kan zo spanningen kanaliseren. Echt deugddoend, bevrijdend. Julie bekijkt het bredere plaatje en laat ruimte voor gesprek over ervaringen en gevoelens zodat interactie met je gehele persoonlijkheid ontstaat en, geleidelijk, de gunstige effecten dan ook verder reiken."

 

Peter 

"Bedankt Julie! Ik heb al veel verschillende dingen geprobeerd om toch maar enigszins iets van mijn pijn te verlichten. Wie had gedacht dat na enkele keren langs te komen ik me zoveel beter zou voelen. Het doet me deugd om ondertussen over vanalles te kunnen babbelen. Je hebt altijd wijze raad! Tot de volgende keer!!"

Bruno

"I felt like a new person after the relaxation massage. The massage is strong and caring at the same time, a remarkable and wonderful combination."

Sonya 

"De relaxatiemassage was geweldig en heel knap gedaan. Ik straalde!"

Marijke

"Ik ben een man van middelbare leeftijd en ik kampte 18 jaar lang met pijn in de lage rug. Om deze pijn te kunnen doorstaan, die op momenten hevig was en vaak ook tijdens periodes van inactiviteit en slaap voorkwam, moest ik geregeld medicatie nemen. Na jaren van bezoeken aan dokters, alternatieve genezers, kinesisten en nog vele andere, kwam ik terecht bij Julie. Julie stelde een heel andere aanpak voor dan de anderen. Voor haar konden massages helpen om de pijn te verzachten, maar ook meditatie en emotionele integratie, wat voor mij trouwens volkomen nieuw was. De massage die ze mij gaf was zeer relaxerend en had een onmiddellijk positief effect op mijn slaap, ook de meditatie hielp mij vooruit om inzicht te krijgen van waar de pijn mogelijks vandaan kwam. Maar de behandelingen van emotionele integratie hielpen mij spectaculair. Ze legde contact met mijn onderbewustzijn en haalde de emotionele blokkades boven, die een oorzaak van de pijn waren. Ze legde mij uit hoe ik ook zelf boodschappen naar mijn onderbewustzijn kon sturen om het patroon van chronische pijn te doorbreken. En het hielp, de pijn verminderde drastisch, ik kon de pijnmedicatie afbouwen en de chronische pijn verdween, zelfs uit mijn slaap. Julie deed in de sessies vastberaden haar ding en schonk mij waarlijk een nieuw leven, waar ik weer van veel dingen kan gaan genieten die ik voordien niet meer kon doen. Hier zijn geen woorden voor, al heb ik er misschien toch wel eentje: SUPER!

Dank je wel Julie." 

 

Rik

"Ik leerde Julie kennen als iemand die veel ruimte geeft en meteen een klimaat van rust en ontspanning kan scheppen. Op dat moment had ik al bijna een jaar chronische en heftige pijn. Ik ging daar niet altijd goed mee om. Ik was vaak kwaad op de pijn. En ook streng voor mezelf. Die houding kwam deels uit ervaringen uit mijn kindertijd. Dat wist ik wel, maar dat inzicht veranderde niet zo veel. Tijdens de emotionele integratie ben ik onder begeleiding van Julie, terug gegaan naar herinneringen en ervaringen waarvan ik zelf niet wist dat die zo levendig in mij zaten. Zij stelt vragen, geeft je tijd om te ontdekken welke gedachten, gevoelens er speelden. Daarna begeleidt ze jou naar een verandering van de herinnering. De effecten daarvan voelde ik niet meteen. Maar snel in de weken nadien voelde ik meer en meer de inzichten insijpelen en op heel korte tijd stond ik veel sterker. Dankzij de emotionele integratie heb ik de oude patronen die mij nu niets meer opleveren, kunnen veranderen."

 

Inge

Wat mensen zeggen over de massage

Ervaringen van mensen bij de emotionele integratie

bottom of page