top of page

GETUIGENISSEN

Wat mensen zeggen over de massage en/of reiki

"Een schitterende massage! Ik heb de effecten van de relaxatiemassage dagenlang gevoeld en was onder de indruk van wat de massage heeft kunnen bereiken. Ik voel mij terug vrij in mijn bewegingen."

C.

"Bij INEIA ben je oprecht welkom. Je wordt ontvangen in een rustige plek, ver van alle stedelijke drukte. Julie luistert geïnteresseerd naar je grote of kleine verhaal. Je voelt je snel op je gemak. Ze geeft een diepgaande massage, en dialogeert met je lichaam. Ze speelt snel in op signalen en kan zo spanningen kanaliseren. Echt deugddoend, bevrijdend. Julie bekijkt het bredere plaatje en laat ruimte voor gesprek over ervaringen en gevoelens zodat interactie met je gehele persoonlijkheid ontstaat en, geleidelijk, de gunstige effecten dan ook verder reiken."

 

P.

"I felt like a new person after the relaxation massage. The massage is strong and caring at the same time, a remarkable and wonderful combination."

S.

"De massage deed echt goed! Ik voelde mij erna precies 'gegroeid'. Minder spanning in mijn lijf, minder ineengekrompen houding en dus groter. Ook figuurlijk eigenlijk, 'k zat helemaal goed in mijn vel."

H. D. 

"Mijn eerste ervaring met Reiki was er boenk op!
Julie straalde rust uit van zodra ze de deur voor me opendeed. Ook de praktijkruimte is super aangenaam ingericht. Een echte aanrader!"

S.

"Bedankt Julie! Ik heb al veel verschillende dingen geprobeerd om toch maar enigszins iets van mijn pijn te verlichten. Wie had gedacht dat na enkele keren langs te komen ik me zoveel beter zou voelen. Het doet me deugd om ondertussen over vanalles te kunnen babbelen. Je hebt altijd wijze raad! Tot de volgende keer!!"

B.

"De relaxatiemassage was geweldig en heel knap gedaan. Ik straalde!"

M.

"Bij INEIA kom je terecht in een wereld van rust en relaxatie. Je wordt warm en hartelijk ontvangen door Julie. Doorheen de stress van elke dag als mantelzorger, voelde ik een welgemeende en diepe welkom. Julie geeft je de kans om alles los te laten op een integere manier met een groot respect voor je manier van zijn.

Julie is fijngevoelig en weet exact waar je het meest last van hebt. Ik voelde me als in een cocon waar ik mezelf eens volledig kon laten verwennen. Julie hielp me daarbij en haar massage werkte helend. Ik voelde me herboren en had weer frisse en nieuwe moed om dankbaar verder te gaan met mijn leven.

C. R.

"Wat een heerlijke ervaring! Ik kom even de superlatieven tekort. Het was voor mij 90 minuten pure ontspanning en ontdekking. Energie en relaxatie samen. Ik leerde mijn eigen lichaam meer te omarmen door de zachte hand van Julie. Letterlijk van kop tot teen voel je haar warmte en ervaring. Niet twijfelen als je dat nog zou doen!"

M.

"Excellent atmosphere and professionalism, listens to you and understands what we feel. We can relax and come out like a new person. I wouldn't give 5 but 10 Stars. For every one who needs a calmer body and mind, who feels stress or pain, go to this excellent local place to receive a gentle and professional expert person. I will return..."

J.

"As a local I bumped into INEIA by pure coincidence. After only 1 session matters were clear, and after 9 months I can only say I have never felt like this before. If you want something totally different, you've gotta STOP thinking and enter this Magic Place. You will be ever grateful you followed my advice...."

D.

Ervaringen van mensen bij de emotionele verwerking

"Ik ben een man van middelbare leeftijd en ik kampte 18 jaar lang met pijn in de lage rug. Om deze pijn te kunnen doorstaan, die op momenten hevig was en vaak ook tijdens periodes van inactiviteit en slaap voorkwam, moest ik geregeld medicatie nemen. Na jaren van bezoeken aan dokters, alternatieve genezers, kinesisten en nog vele andere, kwam ik terecht bij Julie. Julie stelde een heel andere aanpak voor dan de anderen. Voor haar konden massages helpen om de pijn te verzachten, maar ook meditatie en emotionele integratie, wat voor mij trouwens volkomen nieuw was. De massage die ze mij gaf was zeer relaxerend en had een onmiddellijk positief effect op mijn slaap, ook de meditatie hielp mij vooruit om inzicht te krijgen van waar de pijn mogelijks vandaan kwam. Maar de behandelingen van emotionele integratie hielpen mij spectaculair. Ze legde contact met mijn onderbewustzijn en haalde de emotionele blokkades boven, die een oorzaak van de pijn waren. Ze legde mij uit hoe ik ook zelf boodschappen naar mijn onderbewustzijn kon sturen om het patroon van chronische pijn te doorbreken. En het hielp, de pijn verminderde drastisch, ik kon de pijnmedicatie afbouwen en de chronische pijn verdween, zelfs uit mijn slaap. Julie deed in de sessies vastberaden haar ding en schonk mij waarlijk een nieuw leven, waar ik weer van veel dingen kan gaan genieten die ik voordien niet meer kon doen. Hier zijn geen woorden voor, al heb ik er misschien toch wel eentje: SUPER!

Dank je wel Julie." 

 

R.

"Ik leerde Julie kennen als iemand die veel ruimte geeft en meteen een klimaat van rust en ontspanning kan scheppen. Op dat moment had ik al bijna een jaar chronische en heftige pijn. Ik ging daar niet altijd goed mee om. Ik was vaak kwaad op de pijn. En ook streng voor mezelf. Die houding kwam deels uit ervaringen uit mijn kindertijd. Dat wist ik wel, maar dat inzicht veranderde niet zo veel. Tijdens de emotionele integratie ben ik onder begeleiding van Julie, terug gegaan naar herinneringen en ervaringen waarvan ik zelf niet wist dat die zo levendig in mij zaten. Zij stelt vragen, geeft je tijd om te ontdekken welke gedachten, gevoelens er speelden. Daarna begeleidt ze jou naar een verandering van de herinnering. De effecten daarvan voelde ik niet meteen. Maar snel in de weken nadien voelde ik meer en meer de inzichten insijpelen en op heel korte tijd stond ik veel sterker. Dankzij de emotionele integratie heb ik de oude patronen die mij nu niets meer opleveren, kunnen veranderen."

 

I.

"Dank je voor de boeiende, leerrijke en liefdevolle sessies, heb er echt veel aan gehad. Dank je wel voor je zachte en liefdevolle zijn en engelengeduld om zo stapje per stapje met mij op stap te gaan. Emoties konden ontladen en plaats maken voor een gelukkiger gevoel. Het was krachtig, boeiend en zeer liefdevol... Ik ben heel dankbaar, dankbaar voor zoveel moois!!"

 

L.

"I find Julie to be a compassionate, caring, intuitive person, with great insight and many interesting perspectives. As a Massage Therapist, she can read my body and energy, and provide me exactly with what I need at that time, facilitating removal of blocks in my physical and energetic bodies. She also helped me uncover and accept childhood trauma’s, facilitating emotional healing. I really appreciate her kindness and open-mindedness. She always listens without judging, offering loving kindness. In Julie’s company, I feel understood, loved and encouraged to express myself. Julie is always open to learn new ways to develop herself and her clients. Bringing healing to humanity is part of her life’s purpose."

 

H.

"Merci voor je authentiekheid en je talent! De puzzelstukjes liggen terug dichter bij elkaar. Ik ben back on track! Jij was de reddende engel op het goede moment!"

 

P.

"Ik wil je langs deze weg zeker nog eens bedanken voor hetgeen je bij mij teweeg hebt gebracht. Ik moet bekennen, dat ik mij nu toch reeds weken na mijn bezoek bij jou nog steeds gelukkig voel, iets wat me tot daarvoor toch maar moeilijk lukte... Er gaat dan ook geen dag voorbij zonder dat ik aan onze sessie denk. Het heeft écht iets gedaan bij mij, of beter gezegd, het doet nog elke dag iets bij mij!

Ik stond er vol twijfels en onwetendheid tegenover, totaal iets nieuws voor mij, niet wetend wat ik moest verwachten... maar jij en je manier van werken, gaf me meteen een héél goed, rustig gevoel waardoor ik me onmiddellijk op mijn gemak voelde. Langs deze weg nogmaals een dikke merci voor wat je hebt gedaan (mij geholpen een gelukkig/ander persoon te worden) en een dikke proficiat met de manier waarop je jouw werk/passie uitoefent, je doet het schitterend!!"

 

N. C.

Wil je jouw getuigenis ook delen?

Laat het ons weten via contact. We stellen dit op prijs!

bottom of page