top of page
Ouders en kind

Emotionele Integratie

Een weg naar innerlijke vrede en bevrijding

Er is ALTIJD een gegronde reden waarom je je op een bepaalde manier voelt.

Wat je voelt is steeds terecht, gezien wat je hebt meegemaakt, gevoeld en gedacht in je leven tot op dit moment. Daarom kan niemand ooit over je oordelen (ook jijzelf niet).

Wat er ook gebeurd is of niet gebeurd, je hoeft niet met fysieke of emotionele pijn te blijven zitten. Ik zoek samen met jou naar een doorbraak en gebruik hierbij verschillende technieken, gaande van Compassionate Inquiry (Dr. Gabor Maté), emotionele vipassana, Inner Child Work, Parts Work tot Core Belief Work en meer. Ik baseer mij hiervoor op mijn opleiding Trauma Recovery, Professional Training Compassionate Inquiry, Neuro-Emotionele Integratietherapie en meer.

Mijn doel is niet om je coping strategiën aan te leren zodat het leven makkelijker wordt, maar wel om de wortel aan te pakken en je te helpen bevrijden, zodat je meer innerlijke vrede kan ervaren en je je vrij kan voelen om te zijn wie je bent.

Emotionele Integratie 1 uur | €77

Emotionele Integratie (online) 1 uur | €77

export 13 handen aanraken.jpg
export 12 Julie EI het aan het uitleggen.jpg

Wat de Emotionele Integratie kan teweeg brengen

Emotionele Integratie werkt via specifieke technieken aan zowel fysieke als emotionele klachten, door het vinden van een oplossing voor niet-verwerkte of soms tegenstrijdige emoties.

Het erkent dat iedere emotie die je voelt terecht is en gaat op zoek naar zijn oorsprong om van daaruit een doorbraak te creëren. Onbewuste blokkades kunnen zo naar de oppervlakte komen, wat leidt tot nieuwe inzichten en de opportuniteit voor genezing, groei en een betere levenskwaliteit

Via de sessies leer je oude denkpatronen, overtuigingen en emoties om te vormen, zodat je niet meer vast zit in iets, maar terug vooruit kan. Je kan jezelf beter begrijpen, bent je meer bewust van wat je nodig hebt en bent niet meer zo snel getriggerd. Je leert hoe je in het dagelijkse leven met emotie kan omgaan en leert hoe krachtig je gedachten zijn. Je voelt je sterker worden, wordt vrolijker en vrijer van binnen uit en omstandigheden en dynamieken in relaties met mensen (uit het verleden of nu) trekken je niet langer uit balans.

Emotionele Integratie is een tool voor bewustwording en healing. Het is toepasbaar op een brede waaier aan klachten. De klachten waar ik het vaakst mee werk zijn chronische pijn, psychosomatische klachten, fysiek en emotioneel misbruik, reactiviteit, burn-out, depressie en eenzaamheid door het gevoel anders te zijn dan anderen.

Emotionele Integratie is niet aangeraden indien u hulp zoekt voor suïcidale gedachten. Emotionele Integratie is geen vervanging voor psychotherapie. 

bottom of page