PRIVACYVERKLARING

Bescherming van Uw persoonsgegevens

Wij hechten veel belang aan het beschermen en respecteren van Uw persoonsgegevens en persoonlijke levenssfeer. 

Op deze pagina wensen wij U te informeren hoe, wanneer en waarom wij Uw gegevens bewaren en verwerken.

Alle informatie op deze website is vrij raad te plegen. Met andere woorden is hiervoor geen registratie of zijn hiertoe geen van Uw gegevens vereist. Enkel in de lager vermelde gevallen vragen wij Uw gegevens.

Doeleinden voor het verwerken van Uw persoonsgegevens

Enkel in deze gevallen worden Uw gegevens door ons ​verwerkt:

  • contactformulier:     
    Wanneer U contact met ons wenst op te nemen en U kiest hiervoor gebruik te maken van het contactformulier op deze website, dan wordt Uw naam en e-mailadres gevraagd. Op deze manier kunnen wij Uw vraag of bericht beantwoorden. U bent vrij Uw telefoonnummer ook toe te voegen indien U dat wenst. Uw gegevens worden voor geen ander doeleinde gebruikt anders dan het beantwoorden van Uw contact.

  • boekingformulier:    
    Wanneer U online een afspraak maakt wordt Uw naam en e-mailadres gevraagd. Zo kunnen wij Uw afspraak accepteren, plannen en organiseren. Wij gebruiken Uw e-mailadres om Uw afspraak (1) te bevestigen, (2) te herinneren en (3) U te informeren bij wijziging of annulatie.
    U bent vrij om Uw telefoonnummer mee te geven zodoende wij eenvoudig en snel contact met U kunnen opnemen bij wijzigingen of opmerkingen van onzentwege.
    Verdere details zoals vragen, specifieke voorkeuren of persoonlijke details kan U indien U wenst bijvoegen. Zo kunnen wij onze diensten optimaal naar Uw verwachtingen en noden schikken.
    Wij kunnen de door U verschafte gegevens gebruiken om U te informeren, in te lichten of verder te bevragen met betrekking tot Uw afspraak. Wij gebruiken geen van deze gegevens voor andere doeleinden dan voor Uw afspraak.

  • nieuwsbrief:
    Wanneer U zich inschrijft op onze nieuwsbrief vragen wij Uw e-mailadres. Dit e-mailadres bewaren wij om U van de nieuwtjes, ontwikkelingen en het aanbod van INEIA op de hoogte te houden. Uw akkoord wordt bij aanmelding op de lijst gevraagd. U kunt zich ten allen tijde afmelden door de instructies onderaan een bericht te volgen, door een bericht te beantwoorden met Uw vraag tot afmelding of door ons te contacteren via de overige beschikbare kanalen.

Gegevens worden verwerkt ter behandeling en organisatie van Uw contact, afspraak en/of aanmelding op de nieuwsbrief.

U bent niet verplicht persoonsgegevens in te voeren. U bent steeds vrij te kiezen of en welke gegevens U via de formulieren op deze website ingeeft. Indien U wenst gebruik te maken van onze diensten zonder verwerking van Uw gegevens neemt U telefonisch contact met ons op met vermelding hiervan.

Garanties bij verwerking van Uw persoonsgegevens

De door U meegedeelde gegevens worden enkel intern verwerkt. Wij delen geen enkele van Uw gegevens met derden.

Uw rechten

Conform de wetgeving hebt U steeds het recht op inzage, correctie of verwijdering van Uw gegevens. 
Indien U vragen hebt kan U ons steeds contacteren via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Indien U een klacht hebt kan U terecht bij de Privacycommissie, al vernemen wij evenzeer graag hoe wij onze werking kunnen optimaliseren indien niet het geval.

Meldingen / Opmerkingen

Indien U problemen opmerkt of opmerkingen hebt omtrent onze Privacyverklaring dan vragen wij U ons dit spoedig te melden. Wij waarderen Uw feedback en zullen zo nodig passende stappen ondernemen teneinde de bescherming van persoonsgegevens te verzekeren. 

Onze gegevens

Ondernemingsnummer 0716.970.451

INEIA | Julie Seynaeve

Struisvarenweg 5

9031 Gent

Op afspraak

maandag tot en met zaterdag

van 09u.00 tot 16u.30

van 19u.30 tot 22u.00

Schrijf je in op de INEIA nieuwsbrief:

© 2019 INEIA - Alle rechten voorbehouden