Live Love Eco is het gezamenlijke initiatief van Nina Kalnay en Julie om met natuurlijke, cruelty-free (en zoveel mogelijk zero-waste) producten te werken thuis, in de badkamer, in het huishouden (en in de massagepraktijk), om zo zorg te dragen voor de natuur, de oceanen, ons gezin, onszelf en ook jullie!

Met Live Love Eco willen we mensen graag inspireren en natuurlijke ecologische producten voor in huis toegankelijk maken.

Bij ons kan je terecht voor eenvoudige DIY-pakketjes (met video's) of natuurlijke ingrediënten om stap voor stap een omschakeling te maken van de vaak chemische producten die we dagelijks gebruiken naar hun milieu- en huidvriendelijke variant. Veel mensen willen dit immers al wel, maar weten niet hoe of denken dat dit ingewikkeld of duur is (niets is minder waar :) ).

Bij ons vind je gemakkelijke DIY-pakketten en ingrediënten voor bij voorbeeld allesreiniger, bodybutter, gezichtscrème, haarmasker, ontvlekker, tandpasta, vaatwaspoeder, wasmiddel, deodorant, muggenlotion,...

Vraag gerust meer info en volg ons op facebook!

Bestellen kan gemakkelijk met een berichtje naar Julie of via ecolivelove@gmail.com. 

 

Op afspraak

maandag tot en met zaterdag

van 09u.00 tot 16u.30

van 19u.30 tot 22u.00

Schrijf je in op de INEIA nieuwsbrief:

© INEIA - Alle rechten voorbehouden